Annuleren

Manifestatie

Festival van Ontmoeten

Aanvang:
zaterdag 17 november 2018 om 14:00
Einde:
zaterdag 17 november 2018 om 17:00
Organisator:
Soefi Beweging - centrum Hilversum
Contactpersoon:
Ganesh van der Veer
035-5312130
famvdveer@ziggo.nl
Locatie:
Soefi Centrum Hilversum
Kosten:
vrijwillige bijdrage
 
 
Na het succes van het Festival van Vertrouwen in 2017 organiseren vrijzinnige en humanistische organisaties op 17 november een themamiddag over ‘elkaar zien, elkaar ontmoeten’. Voor iedereen die wil ervaren wat een ontmoeting kan betekenen, bieden we diverse vormen van ontmoeten aan: gesprekken, een interactieve muzieksessie en een creatieve workshop. Het Festival van Ontmoeten is van 14.00-17.00 uur op de La Rivièrestraat 9 in Hilversum. Doel is dat we ervaren wat een moment van aandachtig ontmoeten in beweging kan zetten.

Het Festival van Ontmoeten sluit aan op het thema ‘Elkaar zien’ van de nationale Week van de Dialoog.
Na een plenair deel met gesproken tekst en muziek zijn er drie workshoprondes waarbij bezoekers kunnen kiezen voor deelname aan een activiteit. In kleine groepen praten we met elkaar over vragen rond het thema ‘ontmoeten’. We luisteren naar elkaars stemgeluid en misschien komen we zelfs samen tot een compleet lied. We doen een creatieve activiteit voor een ‘ontmoeting met jezelf’. En voor degenen die dit onvoldoende aanspreekt is er volop gelegenheid te luisteren en te kijken. Iedereen is welkom.

Het Festival van Ontmoeten is een initiatief van De Kapel, Soefi Centrum Hilversum, Rozenkruis Hilversum, Apostolisch Genootschap Hilversum en Humanistisch Verbond ’t Gooi-Vecht-Almere.
Meer informatie:
www.soefi.nl
Agenda: