Annuleren

Dans

Digitale Bijeenkomst Soefi Elementen Ritueel

Aanvang:
zaterdag 19 juni 2021 om 14:00
Einde:
zaterdag 19 juni 2021 om 15:00
Organisator:
Soefi Beweging - Soefi Elementen Ritueel
Contactpersoon:
Daulat Rosdorff
info@soefielementenritueel.nl
Locatie:
Universel Murad Hassil
 
 
Het Soefi Elementen Ritueel is een mystieke ervaring. Het vormt een combinatie van dienst, gebed, gewijde dans, klank, kleur en ritme, adem en symbolenleer. De bijeenkomst bestaat uit het oefenen van de verschillende onderdelen van het Elementen Ritueel en uit de ervaring zelf. Ook komen de verschillende Tonen, Stappen, Wazifa’s, Houdingen en Zinnen van de 5 Elementen, Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether aan de orde.

‘De stilte in jezelf.’ Het Elementen Ritueel gaat in wezen om het vinden van de stilte in jezelf te midden van de werking van de Elementen in je lichaam, gedachten en gevoelens. Dit maakt dat je inzicht krijgt in de invloeden van de vijf Elementen en hoe je daarmee om kunt gaan met de mensen om je heen.

Wat is de stilte in jezelf? Dat is de ziel die verbonden is met het Eeuwige Licht (het Goddelijke), onberoerd door lichaam, gedachten en gevoelens die beïnvloed zijn door de Elementen. De ziel laat zich niet leiden door de Elementen, maar door het licht van de Geest van Leiding.

Het Elementen Ritueel is een disciplinaire bewustwordingsreis naar jezelf, de rust en vrede in jezelf en tegelijkertijd naar je doel, het een zijn met God. Het Elementen Ritueel is de Weg naar de Ziel.

De bijeenkomst duurt van 14:00 uur (aanvang) tot 15:00 uur. U ontvangt bij aanmelding een link naar de teambijeenkomst. Het is handig om iets eerder in te loggen
Meer informatie:
www.soefielementenritueel.nl
Agenda: