Annuleren

Eredienst

Universele Eredienst

Aanvang:
zondag 9 mei 2021 om 11:00
Einde:
zondag 9 mei 2021 om 12:00
Organisator:
Soefi Beweging - centrum Hilversum
Contactpersoon:
Ganesh van der Veer
035-5312130
famvdveer@ziggo.nl
Locatie:
Soeficentrum Hilversum
Kosten:
vrijwillige bijdrage
 
 
Voor vandaag wil ik u weer heel graag welkom heten in ons gebouw aan de Oude Enghweg te Hilversum.

Na een lange tijd kunt u eindelijk weer eens een Universele Eredienst bijwonen waarbij de lichten van de wereldreligies worden ontstoken en de teksten daarvan worden gelezen aan het altaar. Daarna zal Frank Molenaars spreken over het onderwerp: ‘Soefisme is een werkwoord’.

Het is wel heel toepasselijk dat er juist vandaag over dit onderwerp gesproken wordt. Het is nu namelijk 100 jaar geleden dat de eerste Universele Eredienst werd gehouden in deze vorm. Op 7 mei en vandaag, 9 mei, wordt dit gevierd.

U bent gewend om na afloop koffie of thee te gebruiken en elkaar informeel te ontmoeten. Het bestuur heeft besloten om dit nog steeds niet te doen voor ons aller veiligheid.

De gastvrouw of gastheer ontvangt u bij de deur met gezondheidsvragen en er wordt u gevraagd om meteen plaats te nemen in de zaal. De stoelen staan op 1 ˝ meter afstand.

Aangezien we ventileren, is het raadzaam om warm gekleed te komen. Komt u op tijd want de deur sluit om 11.00u.

Als u wilt komen dan is het van belang dat u zich weer aanmeldt, zodat u niet teleurgesteld hoeft te worden als het volgeboekt is. Graag via: famvdveer@ziggo.nl
Meer informatie:
www.soefi.nl
Agenda: