Annuleren

Meditatie

Meditatieavond

Aanvang:
maandag 6 december 2021 om 20:00
Organisator:
Soefi Beweging - centrum Amsterdam
Contactpersoon:
Saida Bos
soefimeditatie.020.aanmelden@gmail.com
Locatie:
Geert Groote School Amsterdam
Kosten:
Geen
 
 
Deze Soefi meditatie avonden zijn een plek waar je wordt uitgenodigd te verstillen, in jezelf te keren en je open te stellen voor afstemming en verbinding met de Bron van het leven.

We laten ons inspireren door geleide meditatie, concentratie op de adem, stilte, inspirerende teksten van Hazrat Inayat Khan en muziek.

Praktische informatie meditatie-avond:
Iedereen is van harte welkom op deze avonden, zowel mensen die voor het eerst met deze Soefitraditie kennis willen maken, als ook degenen die het Soefi pad volgen.

Aanvang: 20.00 uur. De meditatie zal ongeveer 5 kwartier duren. Je kunt daarna in stilte weggaan. Als je een vraag hebt of wilt napraten, ben je van harte welkom.

Locatie: Geert Groote School, HygiŽaplein 47, 1076 RN Amsterdam

De meditatieruimte bevindt zich op de 1e etage en is bereikbaar met de trap. Er is helaas geen lift aanwezig. Bij binnenkomst ga je linksaf de trap op, bovenaan links vind je de ruimte waar de meditatie plaatsvindt.

Mocht het onverhoopt niet kunnen om fysiek bij elkaar te komen, dan krijg je een link toegestuurd en worden de avonden weer via Zoom aangeboden.

Zelf meenemen: flesje water, eventueel warme sokken of pantoffels, zorg voor gemakkelijk zittende kleding


AANMELDEN: vanwege de voorzorgmaatregelen tegen corona is het nodig je vooraf aan te melden, liefst een week van tevoren. Je krijgt dan zo snel mogelijk te horen of het mogelijk is deel te nemen. Je kunt je aanmelden via soefimeditatie.020.aanmelden@gmail.com
Agenda: